Mobilier Coafor

Mobilier coafor într-o gama variată de forme și culori, de la scaune coafor și frizerie, la scafă coafor, masă de manichiră, scaun de pedichiură și pat cosmetică.

Orice investitor care dorește să mobilize un salon de înfrumusețare trebuie să țină cont de calitatea produselor, de gradul de confort pe care mobilierul de coafor îl oferă și evident de raportul calitate-preț.

Oferta de mobilier coafor, aparatura, accesoriile și consumabilele este diversă și  orice echipament profesional achizitionați acesta trebuie să fie o investiție de calitate, care să reziste în timp.

Mobilier Coafor

Mobilier coafor de ultima generație: scafa coafor trebuie să fie cât mai practică, cu un design modern, astfel încât să poată fi integrată în orice parte a salonului de înfrumusețare. De asemenea, masa pe care sunt depozitate ustensilele pentru coafat trebuie să fie cât mai încăpătoare, dar în același timp să nu ocupe prea mult spațiu.

Foarte importante sunt scaunele profesionale de coafor și frizerie, precum și alte accesorii ca masa pentru manichiură, cu design elegant și multe  caracteristici practice. Mesele pentru manichiură cu ventilator incorporate sunt printre cele mai moderne, iar suportul pentru mâini din piele ecologică face ca acest mobilier pentru coafor să fie cu adevărat confortabil.

Mobilierul pentru coafor include și scaunul pentru pedichiură cu numeroase caracteristici practice, perfect pentru orice tratament de pedichiură.

Un mobilier coafor este indispensabil, cu un design plăcut și modern, salonul de înfrumusețare va fi o adevărată oază de relaxare.