Scaun frizerie

Scaun Frizerie, o piesa indispensabila într-un salon de înfrumusețare care se adresează și bărbaților, iar cele mai moderne, cu un design elegant, foarte practice, perfect conturate pe forma corpului și prevăzute cu o pompă hidraulică sunt cele mai căutate de investitori.

Un scaun frizerie ideal trebuie să fie prevăzut cu pompă hidraulică reglabilă pe înălțime, suport de picioare detașabil și bază de inox sub forma rotundă.

 Scaun Frizerie

Un scaun de frizerie, pentru a fi cu adevărat șic, trebuie să aibă cotiere finisate manual, din lemn, în culori naturale, ce oferă un plus de eleganță și confort.

Atunci când achiziționezi un scaun frizerie, fie că este din plastic sau din materiale moi, trebuie să ții cont de calitatea acestuia. Evident, clientul trebuie să se simtă cât mai confortabil.

Un scaun frizerie pentru copii trebuie să fie colorat în nuanțe vesele, vii, modele tip mașinuță sau motocicletă cu motor electric cu acumulator, semnale sonore și luminoase.

Pentru mulți bărbați, după o zi de muncă, frizeria este un loc de relaxare, așadar un scaun de frizerie nu trebuie să fie doar o simplă piesă de mobilier, ci să ofere confort și nu în ultimul rând să ușureze munca frizerului.