10 Jul

FOTO VIDEO Protest la Cotroceni. Circa 500 de persoane au cerut demisia preşedintelui Iohannis pentru a şasea zi la rând

UPDATE 21:17 Protestul s-a încheiat în jurul orei 20:forty, iar cu puţin înainte cei rămaşi până la very last au intrat într-o horă pe melodia populară ”Doamne, ocroteşte-i pe români”.
În jurul orei 20.30, cam 30-forty de protestatari au intrat în horă înainte să plece acasă..
UPDATE 19:15 Circa 500 de oameni protestează la această oră. Forţele de ordine au decis să închidă circulaţia pe Bulveardul Eroilor Sanitari şi parţial pe Bulevardul Gheorghe Marinescu.
UPDATE 18:08 Numărul manifestanţilor din faţa Palatului Cotroceni a ajuns l. A. Peste a hundred de persoane. Forţele de ordine iau în calcul blocarea circulaţiei în zona, ca şi în zilele trecute, în cazul în care numărul protestatarilor va impune această măsură.   UPDATE: Protest la Alba Iulia cu primari şi membri PSD şi ALDE. Peste 1.000 de oameni cer demisia preşedintelui Iohannis   La ora transmiterii acestei ştiri, în faţa Palatului Cotroceni sunt aproximativ 70 de persoane, care scandează lozinci de susţinere a Guvernului Grindeanu şi cer demisia preşedintelui Klaus Iohannis. Ei au pancarte cu mesaje precum  "Demisia", "Iohannis nu e preşedintele meu", "Ghinion, nu mai eşti preşedintele meu", "Susţin Guvernul Grindeanu", relatează News.Ro.     Aceasta este cea de a şasea zi de proteste în faţa Palatului Cotroceni.    Joi seară, în faţa Palatului Cotroceni au protestat aproximativ four hundred de oameni care au cerut demisia preşedintelui preşedintele Klaus Iohannis. Recordul de participanţi la manifestaţia de los angeles Cotroceni a fost puţin peste 2.000. Marţi, o parte a manifestanţilor au venit los angeles protest cu autocare şi microbuze înmatriculate în judeţul Dolj.    Miercuri seară, preşedintele Klaus Iohannis a mers în mijlocul protestatarilor, încercând să aibă un dialog cu ei. "Suntem cu toţii români", le-a spus manifestanţilor preşedintele Klaus Iohannis, care a stat acolo timp de câteva minute. Oamenii l-au huiduit şi i-au reproşat că a dezbinat ţara, strigând "Demisia". Ulterior, Iohannis a scris pe Facebook că înţelege să îşi exercite mandatul de preşedinte ascultând vocea tuturor românilor, indiferent de opţiunile lor şi că este "absolut firesc să existe diferenţe de păreri", fiind dreptul fiecărui cetăţean să-şi exprime convingerile paşnic şi civilizat. Protest los angeles Cotroceni, ziua a VI-a 0 0 (0 voturi) Vizionez mai târziu

FOTO David Muntean

Imagini din aceeasi galerie Distribuie imaginea zero share Tweet

O imagine distorsionata despre sine si despre ceilalti este principala caracteristica a tulburarii de personalitate narcisistica (TPN). Toti cei care au incredere in propria persoana au o stima de sine crescuta, o imagine pozitiva despre sine, au numeroase beneficii, se simt echilibrati si isi ating obiectivele mult mai repede.

In cazul narcisistilor insa, stima de sine si imaginea despre sine sunt mult supradimensionate, ei au o preocupare exagerata pentru propria persoana, o imagine grandioasa despre sine.

Aceasta caracteristica ii ajuta sa fie foarte competitivi in societate, insa in momentul cand nu primesc recunoastere din partea celorlalti, considera ca li se face o mare nedreptate si devin irascibili, deprimati, se pun in garda. Cand nu le este recunoscuta “superioritatea”, ei se simt neputinciosi, inferiori.

Se mandresc cu pozitia lor in societate, dar nu se pot adapta, cand vine vorba de respectarea normelor sociale. Sunt centrati pe propriile nevoi si le ignora pe ale celorlalti. In relatiile cu ceilalti, devin preocupati de sine intr-un mod deranjant. Pot avea o atitudine prietenoasa intrerupta de remarci arogante sau de observatii ofensatoare la adresa celor cu care relationeaza.

Daca aveti nevoie de ajutor astept cu drag pe:

https://danielivan.ro