02 May
Firma de curatenie

Alege firma de curatenie Best Cleaning Experts pentru servicii complete si profesionale

Firma de curatenie Best Cleaning Experts va pune la dispozitie servicii de curatenie profesionala pentru locuinte de orice tip, atit pentru case vile cat si pentru apartamente de bloc cu personal specializat si experimentat pe acest segment. Cu exceptia unor cazuri aparte, Best Cleaning Exeprts nu poate prelua solicitari pentru apartamente particulare. Acest serviciu se adreseaza in principal companiilor care detin locuinte de serviciu. Putem asigura curatenia locuintelor pentru persoane private in Bucuresti.

Curatenia spatiilor de birouri este un domeniu caruia ii acordam atentie deosebita si de aceea oferim servicii pentru birouri la cele mai inalte standarde in domeniu. Firma de curatenie Best Cleaning Experts dispune de o divizie specializata pentru spatii de birouri si cladiri de birouri, special dezvoltata, caracterizata prin flexibilitatea programului de lucru. Astfel , putem oferi serviciile noastre atat in timpul programului de lucru al clientului, cat si inainte sau dupa incheierea acestuia. Pentru mai multe detalii accesati sectiunea servicii Curatenie Birouri .

Firma de curatenie Best Cleaning Experts cu specialisti in curatenie pentru hale, depozite si spatii de productie, cunoscatori ai solutiilor si utilajelor folosite in acest domeniu poate prelua comenzi pentru orice suprafata de hala industriala intre 1000 si 50000 de mp. Americlean Industriala detine in portofoliu unele dintre cele mai mari depozite si linii de productie din Romania, lucrand constant cu diverse fabrici de productie, linii de asamblare , hale industriale si depozite alimentare si non-alimentare.

Atunci cand te decizi sa apelezi la servicii de curatenie pentru apartament sau pentru birou ai de ales intre doua variante: optezi pentru o persoana care presteaza astfel de servicii pe cont propriu sau apelezi la o firma de curatenie specializata. Site-urile de mica publicitate sunt pline cu anunturi in care “persoane harnice, punctuale si responsabile” isi ofera serviciile pe tarife in functie de suprafata sau de durata de timp. Este greu sa gasesti o persoana de incredere pe care sa o lasi in casa fara retineri.

De obicei se merge pe recomandare, din vorba in vorba. Mai merge si cu anunturile, dar mai mult prin intermediul clientului multumit”, ne-a spus o clujeanca ce se ocupa de curatenie ocazional, ca un al doilea job. Pe de alta parte firmele specializate pe servicii de curatenie practica preturi mai ridicate, insa vin cu aparatura si produse profesioniste. De exemplu firma Best Cleaning Experts are tarife in functie de suprafata.